Muzikale brief aan Van Gogh

Calma Producties biedt u een directe sleutel naar het gevoelsleven van Vincent van Gogh aan. Vincent was een liefhebber van muziek. Hij hoopte met zijn kunst mensen te kunnen raken, zoals muziek dat bij hem deed. De muziek uit zijn tijd noemen we tegenwoordig klassieke muziek. Je kon een concert alleen live bijwonen en als je geluk had speelde er een groot orkest. Op 17 en 18 juni, op steenworp afstand van het ‘Van Gogh Huis’ in Nieuw-Amsterdam, kunt u in de buitenlucht de playlist van Vincent horen. Maak mee wat Van Gogh beleefde.

Koop hier je tickets

DATA

Zaterdag 17 juni 2023: 15:30 - 16:30 en 20:00 - 21:00 uur
Zondag 18 juni 2023: 15:00 - 16:00 uur

LOCATIE

Industrieweg 11, 7844 NV Veenoord

Muzikale brief aan Van Gogh

Vincent van Gogh hield veel van muziek. Hij hoopte met zijn schilderijen en tekeningen mensen te raken, zoals muziek dat bij hem deed. In 1883 woonde en werkte Van Gogh een paar maanden in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Aan zijn broer Theo schreef hij dat hij van Drenthe hield, van het landschap en de mensen. Deze brieven en de muziek waar Van Gogh van hield, vormen de rode draad van deze bijzondere muzikale voorstelling van Calma Producties. Ga mee op deze muzikale tijdreis en duik onder in het gevoelsleven van Vincent van Gogh!

Uw muzikale reisleiders zijn het Veenkoloniaal Symfonie Orkest onder leiding van Lubertus Leutscher, zangeres Carina Vinke, script en presentatie Marit Broekroelofs, singer-songwriter Martijje en singer-songwriter Justin Ripassa. Met deze voorstelling ‘schrijft’ het muzikale gezelschap zelf een brief aan Van Gogh. Dichterbij Vincent kun je niet komen dat geldt voor de musici en het publiek.

Een live concert met zijn favoriete muziek in Nieuw-Amsterdam in Zuidoost-Drenthe: een onvoorstelbare gedachte voor Vincent van Gogh. Een unieke belevenis die u niet wilt missen!

Koop hier je tickets

UITVOERENDEN

Lubertus Leutscher, dirigent
Veenkoloniaal Symfonie Orkest
Marit Broekroelofs, presentatrice
Carina Vinke, zangeres
Martijje, singer-songwriter
Justin Ripassa, singer-songwriter

Crew

Regisseur: Kees Scholten
Zakelijk leider: Anne van Slageren
Arrangeur: Menno Bosgra
Productieleider: Bert Finke
Techniek: Harry Dorgelo
Publiciteit: The Creative Rebels

Met deze partners maakt Calma haar ambities waar